MuziKansen

Altijd al een muziekinstrument willen bespelen, maar er niet toe gekomen?
Of in het verleden gespeeld en de draad weer oppakken?
Dan is dit de kans!

Het Oisterwijks Orkest start in september met een MuziKansen orkest. Een unieke kans voor volwassenen die het jammer vinden dat ze geen blaasinstrument hebben leren bespelen.
Muzikale kennis of noten kunnen lezen is niet nodig om mee te doen. Kom ook samen muziek maken en andere beginnende muzikanten ontmoeten. Een fijne muzikale opstap zonder drempels.

Deelnemers leren tijdens wekelijkse repetities in een enthousiaste groep een instrument bespelen. Hoe vasthouden, vingers op de juiste plekken, hoe je moet blazen etc.
Er wordt vanaf het begin in een orkestopstelling gespeeld, zo hebben deelnemers veel steun aan elkaar. De repetities en lessen worden verzorgd door een dirigent en muziekdocenten.
De deelnemers betalen een bijdrage per les. De instrumenten worden in bruikleen verstrekt door Het Oisterwijks Orkest. Uiteraard kan ook een eigen instrument worden meegebracht. Het lesboek  moet zelf worden aangeschaft.

De lessen zijn voorlopig op maandagmiddag en zijn ingedeeld in twee blokken van 8 weken met aansluitend een blok van 16 weken. Het geheel loopt van september 2024 tot juni 2025. Samen muziek maken is gewoon hartstikke leuk!

Meer weten? Mail je naam, adres en telefoonnummer naar ons via dit formulier en je wordt door iemand van HOO teruggebeld.

7 juni:  Eerste bijeenkomst van de deelnemers om kennis te maken met elkaar en met de dirigent.
9 sept:  Ophalen en instructie instrumenten. Alle verder benodigde info voor deelname.
16 sept: Start 1e lessen en repetitie.